NIKWAX TX. Direct Wash in

€29,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (6)
Levertijd: 1-2 werkdagen

De high performance waterproofer, ontworpen om de prestaties te verbeteren en het ademend vermogen van waterdichte kleding te revitaliseren. Gemakkelijk te gebruiken in de wasmachine of met de hand, niet brandbaar en PFC vrij.

Waarom ademend vermogen afhangt van de waterafstotende werking...
Ademende waterdichte kledingstukken lopen het grootste risico om van binnen zweterig en nat te worden wanneer ze in vochtige of natte omstandigheden worden gebruikt. Als de buitenstof water absorbeert, kan het kledingstuk tot 70% van zijn ademend vermogen verliezen. Daarom moet de langdurige waterafstotendheid (DWR) op de buitenste stof van uw jas worden onderhouden om het comfort te waarborgen. Deze zal uiteindelijk slijten en moet worden vernieuwd met Nikwax TX.Direct®.

Waterdichte kleding moet ademend zijn...
"Als we hard werken, zweten we. De verdamping van zweet koelt ons af en houdt ons comfortabel. Maar als het regent willen we voorkomen dat we nat worden, dus trekken we waterdichte bovenkleding aan om ons droog te houden. De waterdichte stof moet vochtdamp doorlaten, of "ademen"; anders kan ons zweet niet verdampen, waardoor we oververhit raken en nat worden door condensatie.
Bovendien, als de buitenste stof van uw kledingstuk water absorbeert en 'nat wordt', wordt het ademend vermogen verminderd, waardoor u klam en nat aanvoelt.
Nikwax TX.Direct® voegt Durable Water Repellency (DWR) toe, wat waterabsorptie voorkomt, terwijl het ademend vermogen behouden blijft, zodat u droog en comfortabel blijft."

0 sterren op basis van 0 beoordelingen