NIKWAX Tech Wash 1L

€24,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (9)
Levertijd: 1-2 werkdagen

Marktleider onder de reinigers, ontworpen om de waterafstotende- en het ademend vermogen van waterdichte kleding te revitaliseren. Gemakkelijk te gebruiken in de wasmachine of met de hand.

Waarom ademend vermogen afhangt van waterafstotendheid...
Ademende waterdichte kledingstukken lopen het grootste risico om van binnen zweterig en nat te worden wanneer ze in vochtige of natte omstandigheden worden gebruikt. Als de buitenstof water absorbeert, kan het kledingstuk tot 70% van zijn ademend vermogen verliezen. Daarom moet de langdurige waterafstotende functie (DWR) op de buitenste stof van uw jas behouden blijven om het comfort te garanderen. Nikwax Tech Wash® revitaliseert de DWR en daarmee het ademend vermogen van uw kledingstuk.

Waterdichte kleding moet ademend zijn...
Als we hard werken, zweten we. De verdamping van zweet koelt ons af en houdt ons comfortabel. Maar als het regent willen we voorkomen dat we nat worden, dus trekken we waterdichte bovenkleding aan om ons droog te houden.

De waterdichte stof moet vochtdamp doorlaten, of "ademen"; anders kan ons zweet niet verdampen, waardoor we oververhit raken en nat worden door condensatie. Bovendien, als de buitenste stof van uw kledingstuk water absorbeert en 'nat wordt', wordt het ademend vermogen verminderd, waardoor u klam en nat aanvoelt.

Nikwax Tech Wash® revitaliseert de langdurige waterafstotende functie (DWR) van uw kledingstuk, voorkomt waterabsorptie, behoudt het ademend vermogen en houdt u droog en comfortabel.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen